Internet - технології

Объявление

Розпочав роботу наш Online-магазин за адресою http://shop.kalush.net/index.php?language=ua

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Internet - технології » Життя по-калуськи » Місця для відпочинку

Місця для відпочинку

Сообщений 1 страница 20 из 20

Опрос

Як ви провели вчьора свій вечір?
Добре

66% - 4
Погано

33% - 2
Голосов: 6; Проголосовали: 6

1

Давайте просто перерахуємо хороші місця і кнайпи

0

2

Я би із задоволенням почитала-давно ніде не ходила,а в принципі зара і не знаю куди піти...

0

3

rrrr

0

4

самі цікаві місця на неграх... просто там як у бога за спиною... пох всьо кури шмаль, бухай, нюхай клей, та пох роби всьо шо хоч там не підрулять такі серйозні чуваки які себе називають міська варта... а як підрулять то в храпак і ноги... якшо знаєш файно негри то хрен хто злапає... так шо моя думка негри ЗЕ БЕСТ !!!!! :cool:

0

5

ну правда дівчат туда галімо водити, бо вони будуть морозитись, тіпа там темно... там галімо... але пох толпою шось замутити там то куул...

0

6

Негри - реальна тєма...сама там живу  :blush:

0

7

На повному серйозі. Хто знає де класно можна відпочити. Я маю на увазі тур. поїїздку. Море наприклад. Мене цікавить всьо розваги і ітд.

0

8

Гаваї

0

9

admin написал(а):

Гаваї

Була я на Гаваях дешевка. А попристойніше слабо.

0

10

Знаете уважаемая ТАта,у богатых свои привычки,а  вот  в прошлом году  мы(моя семья) отдыхали в Очаково у бабуси Маруси.Во где жесть.Воды нет,до пляжа минут 40 идти,про покушать я вооще молчу,а после отдыха,чесались до потери пульса,лечили все болезни кожи.Незабываемые воспоминания и ощущения.Могу дать телефон.

0

11

А на самом деле,лучше отдыха чем в Питере нет.Здесь и достопимечательности и Финский залив с песчаным пляжем.И нетакая дешевка как на Гаваях.

0

12

Маруся написал(а):

А на самом деле,лучше отдыха чем в Питере нет.Здесь и достопимечательности и Финский залив с песчаным пляжем.И нетакая дешевка как на Гаваях.

так це дійсно супер . Я буваю там періодично . Та от подумала що може всьотаки кудась та накрай світу.

0

13

Ну тогда,только КОСМОС!!!

0

14

Маруся написал(а):

Ну тогда,только КОСМОС!!!

Може телефончик є ......Яб з радістю.

0

15

КАЛУШ У НОЧІ ПАНОРАМА

0

16

панорама

0

17

К сожалению тел незнаю. Знаю адресс космодром БАЙКОНУР. :flag:

0

18

Маруся написал(а):

Знаю адресс космодром БАЙКОНУР.

Админ полетіли у космос і трохи розслабишся а то щось дуже ти напрягся. Получиш трохи адреналіну. Я тобі уже скафандер придбала.І їїду космічну. Це тобі не на Гаваях.

0

19

Тата написал(а):

Админ полетіли у космос і трохи розслабишся а то щось дуже ти напрягся. Получиш трохи адреналіну. Я тобі уже скафандер придбала.І їїду космічну. Це тобі не на Гаваях.

Ліпше їдемо на безлюдний острів троха відпочинеш від повсякденних проблем тай нетреба напрягатись якимись скафандрами  :D

0

20

admin написал(а):

Ліпше їдемо на безлюдний острів троха відпочинеш від повсякденних проблем тай нетреба напрягатись якимись скафандрами

Пропала охота кудась з тобою їїхати .Буду шукати варіант -який знає що таке безлюдний острів.

0

Вы здесь » Internet - технології » Життя по-калуськи » Місця для відпочинку