Internet - технології

Объявление

Розпочав роботу наш Online-магазин за адресою http://shop.kalush.net/index.php?language=ua

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Internet - технології » Всяке Чудове Різнокольорове » А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!

А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!

Сообщений 31 страница 38 из 38

31

ЗайкА написал(а):

Откуда: Калуш Зарегистрирован: 2008-03-20 Сообщений: 61 Уважение:   [+3/-0] Позитив: [+5/-0] Пол: Женский Возраст: 15 [1992-9-5] уууу...але я прікольно на цій фото вийшла...   
ГлАмурЧик написал:
ну і Зайка
Подпись автораЯ такая как есть,
и не пытайся меня изменить.
Не нравится - отвернись!
0+-

Ну ты Зайка вооще вне конкуренции!!!Е-ХО-ХО!!!

0

32

ГлАмурЧик написал(а):

Вся наша дружна компашка зліва на право:

НУ ЩО ПОЧНЕМ ЧИ НЕТРЕ ГА МАРУСЯ. Я взагалі після модного прикиду собі подобаюсь. Ну може мені не поталанило із зачіскою і платічко могло би бути прикульніше а так загар нічого. А тобі як .Але може давай тему скинем а то  :suspicious:  :idea:  :rain:  o.O  :flag:  :playful:  :whistle: Ну короче ти мене поняла.

0

33

Тата написал(а):

НУ ЩО ПОЧНЕМ ЧИ НЕТРЕ ГА МАРУСЯ. Я взагалі після модного прикиду собі подобаюсь. Ну може мені не поталанило із зачіскою і платічко могло би бути прикульніше а так загар нічого. А тобі як .

ТАТА! Та я взагалі собою дуже довольна.Ну після того як я написала що ЗАЙКА вне конкуренції,то уви.Прийдеться нам с тобою ділити друге місце на двоїх.Таке шикарне волосячко,мені навіть і не снилось. :flag:

0

34

Хто хотів кумедне фото? Получайте.

0

35

А таке,подобаеться?

0

36

Хто бачив таку рибу?

0

37

Ну як

+1

38

ХОЧУ ЇЇСТИ

0

Вы здесь » Internet - технології » Всяке Чудове Різнокольорове » А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!