Internet - технології

Объявление

Розпочав роботу наш Online-магазин за адресою http://shop.kalush.net/index.php?language=ua

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Internet - технології » Всяке Чудове Різнокольорове » А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!

А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 30 из 38

1

МОДНИЙ ШТЕМП

0

2

:crazyfun: тре собі таке купити))

0

3

:)

0

4

дивіться яка кіса))

0

5

o.O

0

6

от такі фото!!!!!!!!

0

7

ооо...дивіться яка сосочка!!! мені б таку... :rofl:
фото тимчасово недоступно

0

8

Я  ХОЛОДНА!!!!!!!!!!!  ЯКА БАРБІ!!!!!!! ДЕ ТУСУЄШСЯ ЦИПОЧКА???????? :glasses:

0

9

ггггг

0

10

Товарищи сотрудники сайта,что у Вас за бардак.Все  голубо-розовых тонов.Уважаемая Зайка,Вы слишком откровенно домагиваеесь админа.Видимо поэтому он начал голубеть.А почему без макияжа?Непорядок! :jumping:

0

11

Маруся написал(а):

Товарищи сотрудники сайта,что у Вас за бардак.Все  голубо-розовых тонов

У нас тут все гаразд. Тай з тонами тут теж усе в порядку :cool:

0

12

admin написал(а):

У нас тут все гаразд. Тай з тонами тут теж усе в порядку

Маруся здається мужика треба спасати . а то мама дорогая які понти.

0

13

Маруся написал(а):

Вы слишком откровенно домагиваеесь админа

і як це поняти???

0

14

Уж сильно он Вам нравится.И так Вы к нему и эдак.Советую Вам,смените имижд.Вы девочка симпатичная,но что то в вашей внешности надо изменить.Сделайте себе причесочку более стильную.Может тогда и в любви повезет!? :idea:

+1

15

Тата написал(а):

admin написал:
У нас тут все гаразд. Тай з тонами тут теж усе в порядкуМаруся здається мужика треба спасати . а то мама дорогая які понти.

Да не!!!!Тата не переживай.Наш админ.,парень понимает чувство юмора.Так что все хорошо со всеми.И слава богу, что с тонами красок тоже.

0

16

Маруся написал(а):

Уж сильно он Вам нравится.И так Вы к нему и эдак.Советую Вам,смените имижд.Вы девочка симпатичная,но что то в вашей внешности надо изменить.Сделайте себе причесочку более стильную.Может тогда и в любви повезет!?

а ти звідки знаєш чи він мені подобається чи нє?? Я думаю шо з іміджом у мене всьо норм і з зачіскою тоже...

Отредактировано ЗайкА (2008-03-31 17:01:38)

0

17

Він сидів і довго плакав шо багато їв , і мало какав  :question:

0

18

admin написал(а):

Він сидів і довго плакав шо багато їв , і мало какав

ггггггггг

0

19

Мля шо я програв та ви гоните, яй мене мама з хати вигоне, а комп з балкону скене і скаже ти неудачнік :D

0

20

ЗайкА написал(а):

а ти звідки знаєш чи він мені подобається чи нє?? Я думаю шо з іміджом у мене всьо норм і з зачіскою тоже...

Зайка щось мені неукладається у голові що то за гон. Тобі дали дельну пораду. Змінити імідж цеж так класно. змінити зачіску це взагалі супер.Ти чого так паришся.Для дівчини похід по магазинам і перукарнях це КЛАС.
Я наприклад тоже хочу порадити адміну всетаки зняти парик і каблуки на шпильці викинути куда по дальше. Без парика він куда більш сексуальніше виглядає.

0

21

ЗайкА написал(а):

ооо...дивіться яка сосочка!!! мені б таку...

А що можна подумати після такоїї фрази.???
Я тоже так і подумала як і Маруся . Ой а що не подобається ?. Це уже не цікаво.!!!!!

0

22

Щоденне вживання ,,Test,, підсилює ваш імунітет та надає сил вашому організму. Test - сила !!!! Все інше - могила!!!!

0

23

мля народ...доки ми будемо обговорювати нашого адміна??!! То для такого тре замутити окрему тему

0

24

Тата написал(а):

А що можна подумати після такоїї фрази.???Я тоже так і подумала як і Маруся . Ой а що не подобається ?. Це уже не цікаво.!!!!!

то шо навіть попрікалуватись з фоти не можна!! і якого х..я ви на мене тут всі нависли а?? то уже харить!!!

0

25

ЗайкА написал(а):

мля народ...доки ми будемо обговорювати нашого адміна??!! То для такого тре замутити окрему тему

Замути дитинко замути,а то уже скучно стало тільки про тебе говорити.Не Зайка ти ,а Ежик! :huh:Тобі 5 баллів,як модератору! :flag:

+2

26

ЗайкА написал(а):

ЗАЙКА на світі я живу уже в два раза більше чим ти,тому умію читати між стрічками. :jumping:

0

27

:rofl:  :rofl:  :rofl:

+1

28

Вся наша дружна компашка зліва на право:
Гламурчик
Вітя
Маруся
Тата
ну і Зайка

+1

29

це я нарила

0

30

уууу...але я прікольно на цій фото вийшла...   

ГлАмурЧик написал(а):

ну і Зайка

:crazy:

0

Вы здесь » Internet - технології » Всяке Чудове Різнокольорове » А СЮДИ БУДИМО ВИКЛАДЮВАТИ НАЙКУМЕДНІШІ ФОТО З ЖИТТЯ!!!!!!!!