Internet - технології

Объявление

Розпочав роботу наш Online-магазин за адресою http://shop.kalush.net/index.php?language=ua

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Internet - технології » ЗНАЙОМСТВА » Познайомитись і зустрітись

Познайомитись і зустрітись

Сообщений 1 страница 27 из 27

1

ХАЙ

0

2

admin написал(а):

ХАЙ

йов  :glasses:

0

3

ага-ага

0

4

:playful: admin

0

5

гг я чупа-чупс по іменні Женя :) думаю мене всі тут знають а як не знають втикайте на фото

0

6

Хай  :flirt:  :flirt:

Отредактировано Тата (2008-05-02 22:19:32)

0

7

Угадай з 3-х раз хто це

0

8

Тата написал(а):

Угадай з 3-х раз хто це

Гламурчик

0

9

:D

0

10

ну хто не знає це я)))

0

11

Дивіться дівчатка!!! Зправа адмін, за яким ви так шаленієте!! Та так це він...ооо..які ножки, яка спинка!! а шо нє??? чим поганий.. :D  :D  :D

0

12

Дивлюсь кожний день на робочому столі компа. :playful:

+1

13

Gangsta    класні фотки)) :cool:

0

14

Гламурчик,а на что ты там или на кого смотриш?Наш администратор занимается рекламным бизнесом нижнего белья или мобильного оператора?Молодец!!!Деньги заробатывает!!!Завидный жених!!!

+1

15

:D

0

16

Так,девки,погодите!Стоп!А как поповоду ориентации нашего админа?Что-то я не поняла!Кто этот парень в розовом полотенце вместо труселей!?И чем они занимались до фотосессии?!Прежде чем тащиться,подумайте над этим вопросом!

+1

17

:D  :D  :D

0

18

ЗайкА написал(а):

Gangsta    класні фотки))

Боюсь навіть подумати про ЖЕННЮ ! Він у нас хлопець серйозний. Напишу що фото класне подумає що амур,,,,,,, А потім читай посилання " Ти гарна дівчинка але не моя половинка мені давно подобається інша". От такі хлопці бувають.

0

19

Маруся написал(а):

Так,девки,погодите!Стоп!А как поповоду ориентации нашего админа?Что-то я не поняла!Кто этот парень в розовом полотенце вместо труселей!?И чем они занимались до фотосессии?!Прежде чем тащиться,подумайте над этим вопросом!

Маруся подивіться на тему прикольне фото і там всьо буде ясно чим займається наш адмін і по поводу орінтаціїї тоже. Цікаво а каблуки адміну пасують тоже хотілось би глянути на фото.

0

20

К таким красивым ножкам ,только шпилька!!!!!! :cool:

0

21

Тата написал(а):

Боюсь навіть подумати про ЖЕННЮ ! Він у нас хлопець серйозний. Напишу що фото класне подумає що амур,,,,,,, А потім читай посилання " Ти гарна дівчинка але не моя половинка мені давно подобається інша". От такі хлопці бувають.

мля то шо навіть не можна написати шо фоти прікольні..ппц

0

22

ЗайкА написал(а):

Короче ми тут усі на своій хвилі.Пливем куда хочем.
УСІ ФОТО У ВАС ПРОСТО СУПЕР, ПРОСТО КЛАС .ЖЕНЯ І ТВОІ ГАРНІ. ЗАЙКА І ТВОЇ ГАРНІ.АДМІН І ТВОЇ ГАРНІ. ЩО ЩЕ НАПИСАТИ. УСЬО У ВАС ТУТ ПРОСТО СУПЕР.  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

Отредактировано Тата (2008-03-29 17:56:07)

0

23

Тата написал(а):

Заюшка,как попросишь ! Фото прикольні і ппц.Не надо обижаться на шутки. :flag:

0

24

ЗайкА написал(а):

..ппц

Порядок поведения на форуме.
Строго запрещено использование нецензурных слов, брани, оскорбительных выражений, в независимости от того, в каком виде и кому они были адресованы. В том числе при подмене букв символами.
Оце Зайка хотіла я з тобою ближче познайомитись і зайшла на твій форум а там о такі правила . див. вище.А тут адмін хіба не ті самі.?????????????????? А так усе в порядку.Кул.

0

25

Gangsta написал(а):

думаю мене всі тут знають

Женя у тебе на форумі також побувала і ти знаєш хочу відмітити що у тебе в кінотеатрі дуже навіть цікаво. Так тримати .
:cool:

Отредактировано Тата (2008-03-30 19:16:13)

0

26

Йов Пані Та Панове йов йов!!!!! :flag:
Може ми би десь туво сі зустріли пішли до склепу набрали приколів  і посиділи поговорили, тай за одно познайомились би поближче!!!!!!
ну то як дек оли і на яку годину час пішов 99......

0

27

admin написал(а):

Може ми би десь туво сі зустріли

ок...ну я незнаю куда...напевно стандартно - до барвінку...коли - тож незнаю (я переважно завжди вільна)

0

Вы здесь » Internet - технології » ЗНАЙОМСТВА » Познайомитись і зустрітись